Shop Mobile More Submit  Join Login
About Literature / Student Premium Member TrinityFemale/Unknown Groups :icondmc-fancharacters: DMC-FanCharacters
 
Recent Activity
Deviant for 3 Years
13 Month Premium Membership:
Given by tsdix
Statistics 434 Deviations 149,484 Comments 25,207 Pageviews

Newest Deviations

Random Favourites

Activity


Red Alert!

Journal Entry: Sun Feb 15, 2015, 3:20 PM

Heh, Welcome aboard...


Copied from :iconxfangheartx:

Listen, apparently, there's a virus called Heartbleed on DA and it happens when you log out. Once you log out, it waits for you to log in to ruin your DA. So please post a journal so your other friends can know.


COPY AND PASTE.

x-sinkingvale-x.deviantart.com…

Be sure to visit :iconzombay-senpai: On devianart!
  • Mood: Triumph
  • Listening to: Daughters of Darkness
  • Reading: Nothing
  • Watching: My Screen
  • Playing: Fairway Solitaire
  • Eating: Nothing
  • Drinking: Grape Powerade

Valentine's Day!!

Journal Entry: Sat Feb 14, 2015, 9:22 AM

Heh, Welcome aboard...


Hey, guys!

MissAmaterasu18 here, and I just wanna say Happy Valentine's Day to you all!!
I love you all and hope your day goes quite beautifully~!!!

So... yeah! I'm still alive, you guys!! Due to college, I barely post anything up. If I do, then it's on either a weekday, a holiday, or in Summer... or, heck, in the snow. -_-

Again, I hope you all have a beautifully blessed day today! MissAmaterasu18, signing out~!!!

Be sure to visit :iconzombay-senpai: On devianart!
  • Mood: Triumph
  • Listening to: Strangers Like Me
  • Reading: Nothing
  • Watching: My Screen
  • Playing: Pocket Mine
  • Eating: Donut Holes
  • Drinking: Chai Latte Tea

OC Interview Meme (and Happy New Year)!!

Journal Entry: Wed Dec 31, 2014, 10:08 AM

Heh, Welcome aboard...


Was tagged by :iconichirukivsichihime:

So many OCs... it's so hard to choose~... I'll do one of my One Piece OCs, then. Rob Hikari! :dummy:
Let's get started!!

1. Hi! What's your real name and nickname? 
Answer: Rob Hikari. People call me either "Rika" or "Raven." 

2. Interesting....What's your current age? 
Answer: I'm currently 30 year old, the same age as Nico Robin.

3. What's your favorite food? 
Answer: Hmm~... that's a tricky question... I'm a sucker for sweets, but in order to wake me up from my nap or pick me up when I'm lazy, just shout the words "chocolate cheesecake brownies" or even "salmon croquette," and you'll find me up in a heartbeat.

4. And your favorite drink? 
Answer: I hate bear~... and I rarely drink sake~... I'm more of a wine drinker. White wine's my favorite.

5. Confession Time! Who's your crush or lover? 
AnsweR: *blushes* I-I-I... private! That's private!! I'm not gonna tell you that I love Paulie! *turns red comically* D-Dammit~...

6. Have you kissed yet? 
Answer: Does it count if it was an accident...? If not, it was after the whole Enies Lobby thing was over with.

7. Classic Question! What's your favorite color? 
Answer: Orchid.

8. Favorite Author? 
Answer: J.R.R. Tolkien, of course.

9. What's your biggest fear? 
Answer: Losing my loved ones just like I lost my mother~... *mumbles* And being seen as useless by people.

10. Any siblings? 
Answer: I have a twin brother named Rob Lucci. *sweatdrops*

11. Who's your hero? 
Answer: I look up to Samus Aran, Captain America, and Cid Highwind.

12. Okay, who's your worst enemy? 
Answer: Anyone who tries to kill my friends, but I guess you can say that the person I hate the most is f**king Spandam. *mumbles* Total prick.

13. What would you do if your hero and enemy get together? 
Answer: :iconotlplz: I don't wanna imagine that~... that's horrible!

14. Oh I'm sorry. Now, what would you do if you met your creator? 
Answer: I'd punch her and ask her "Why'd she give me amnesia?"

15. What do you wanna be when you grow up? 
Answer: I'm already grown up, but I wanna uncover the Government's dirty little secrets about what they've done wrong and expose them.

16. What's your worst nightmare? 
Answer: *looks down* ... seeing my dead mother's corpse telling me that her death was "all my fault."

17. What would you do if your dream came true? 
Answer: Well... I guess I would move back to Water 7.

18. Where's your favorite place to relax? 
Answer: Water 7, of course! *pulls a poker face* Not because a certain crush of mine is there, but to enjoy the cool bree-okay, fine. It's because my crush is there... and to relax here and there.

19. What do you spend most of your time doing?
Answer: Building ships, spending some time with Chopper, training, watching Zoro and Sanji argue in a comical fashion, and teasing my friends here and there.

Okay, there. Done! Now, I tag :iconxfangheartx: and :iconthebigcrunchone9:
I love~ you that much, guys (you don't have to do it, tho, if you don't have time)! :dummy:

X~X~X~X~X

While we're on this journal, I wish you all a Happy New Year! This year's been... pretty odd for me, but hey! What can I say except for this: so long, 2014; we might or might not miss you (don't judge me...)!!
Enjoy the last day of the year, y'all!! :D

Be sure to visit :iconzombay-senpai: On devianart!
  • Mood: Triumph
  • Listening to: Jibjab 2014 Year in Review
  • Reading: Nothing
  • Watching: Nothing
  • Playing: My Kindle
  • Eating: Nothing
  • Drinking: Nothing

Red Alert!

Journal Entry: Sun Feb 15, 2015, 3:20 PM

Heh, Welcome aboard...


Copied from :iconxfangheartx:

Listen, apparently, there's a virus called Heartbleed on DA and it happens when you log out. Once you log out, it waits for you to log in to ruin your DA. So please post a journal so your other friends can know.


COPY AND PASTE.

x-sinkingvale-x.deviantart.com…

Be sure to visit :iconzombay-senpai: On devianart!
  • Mood: Triumph
  • Listening to: Daughters of Darkness
  • Reading: Nothing
  • Watching: My Screen
  • Playing: Fairway Solitaire
  • Eating: Nothing
  • Drinking: Grape Powerade

deviantID

MissAmaterasu18's Profile Picture
MissAmaterasu18
Trinity
Artist | Student | Literature
:devMistressAmaterasu18:

Name: Trinity
Age: 18
Hobbies: Writing, Reading, Playing the Violin, and Singing English and Japanese songs.
My Favorite Anime: Any that seems good to me (like One Piece!)
Hair: Dark Brown
Style: Naturally Curly
Eyes: Brown
Birthday: December 9
Anime Hottie: Trafalgar Law (One Piece), between Mifune and Franken Stein (Soul Eater), and Yasutora Sado (Bleach)

Favorite genre of music: Any Japanese Music
Favorite style of art: Fanfiction/Writing/
MP3 player of choice: iPod
Wallpaper of choice: Trafalgar Law
Skin of choice: Purple
Favorite cartoon character: Basil Hawkins (he's from an anime, but oh well)
Interests

Donate

MissAmaterasu18 has started a donation pool!
629 / 1,000
Please help me out so I can give some to my friends and to help my group, OnePiece-OCs-FanClub, out.

You must be logged in to donate.
  • :iconmrtviolet:
    MrtViolet
    Donated Dec 17, 2014, 11:22:34 AM
    30
  • :iconsvetlanasantoryuu:
    SvetlanaSantoryuu
    Donated May 13, 2014, 10:52:47 AM
    5
  • :iconjennystokes:
    jennystokes
    Donated Jan 31, 2014, 9:15:44 PM
    100
  • :iconsweetlylou:
    Sweetlylou
    Donated Dec 18, 2013, 3:13:42 PM
    5
  • Anonymous
    Anonymous Deviant
    Donated Nov 5, 2013, 4:56:45 AM
    40
  • Anonymous
    Anonymous Deviant
    Donated Sep 24, 2013, 1:41:23 PM
    200
  • Anonymous
    Anonymous Deviant
    Donated Sep 3, 2013, 6:31:29 AM
    20
  • Anonymous
    Anonymous Deviant
    Donated Aug 23, 2013, 3:09:40 AM
    20
  • Anonymous
    Anonymous Deviant
    Donated Aug 7, 2013, 1:07:54 PM
    100
  • :icontoasterroaster:
    toasterroaster
    Donated Jun 28, 2013, 12:09:26 PM
    1

Groups

Dr. Heart Stealer by Trafalgar Law (Kamiya Hiroshi)



Oh, Law... Law, Law, Law... WHY U SO BADASS AND HAWT?!

Should I start a Phoenix Wright/Apollo Justice: Ace Attorney fanfiction? :? 

58%
25 deviants said YESH!!!
30%
13 deviants said Go ahead.
12%
5 deviants said Nah.
0%
No deviants said (Comment)

Comments


Add a Comment:
 
:icongrizzly-bear-joe101:
Grizzly-Bear-Joe101 Featured By Owner Dec 9, 2014  Hobbyist General Artist
You're welcome.
Reply
:iconmissamaterasu18:
MissAmaterasu18 Featured By Owner Dec 9, 2014  Student Writer
:iconfrufflesplz:
Reply
(1 Reply)
:iconnicolaigrey:
NicolaiGrey Featured By Owner Dec 9, 2014  Hobbyist Writer
happy birthday
Reply
:iconmissamaterasu18:
MissAmaterasu18 Featured By Owner Dec 9, 2014  Student Writer
Thank you. :hug:
Reply
:iconnicolaigrey:
NicolaiGrey Featured By Owner Dec 9, 2014  Hobbyist Writer
you're welcome
Reply
:iconmissamaterasu18:
MissAmaterasu18 Featured By Owner Dec 10, 2014  Student Writer
:hug:
Reply
:iconkhalilxpirates:
KhalilXPirates Featured By Owner Dec 9, 2014  Hobbyist Digital Artist
Happy Birthday :D
Reply
:iconmissamaterasu18:
MissAmaterasu18 Featured By Owner Dec 9, 2014  Student Writer
Thank you. :) :iconsnugplz:
Reply
:iconkenseigoku:
kenseigoku Featured By Owner Dec 9, 2014
Happy Birthday My Friend :party: :cake:
Reply
:iconmissamaterasu18:
MissAmaterasu18 Featured By Owner Dec 9, 2014  Student Writer
Thank you so much. :) :hug:
Reply
Add a Comment: